Prezentăm noul nostru website - Omul Cu Camera
5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Prezentăm noul nostru website

Prezentăm noul nostru website

Suntem încântaţi să împărtășim cu voi acest nou proiect de care ne simțim foarte mândrii.

Vă prezentăm noul nostru website, rezultatul multor ore de muncă, pasiune şi dăruire, al cărui obiectiv este de a oferi clienților și fanilor noștri informații complete despre serviciile noastre, ultimele proiecte, evenimente, noutăți și totodată un canal de contact direct și modern.

Accesibil şi atractiv, noul nostru website facilitează accesul la un conținut mai bogat, cu imagini de înalta rezoluție și video-uri reprezentative, astfel încât să puteți aprecia calitatea și atenția la detaliu a proiectelor Omul cu Camera.

Vă invităm de asemenea să vizitați secțiunea Proiecte pentru a vă menține la curent cu ultimele lucrări realízate, atât pentru firme cât și pentru particulari. Din punct de vedere tehnic, am optat pentru integrarea tehnologiei care ar putea fi mai utilă pentru clienţii noştri şi care să garanteze accesul deplin de pe orice dispozitiv.

Omul cu Camera dispune de echipament de ultimă generație (Blackmagic Production Camera 4k, Phantom 3 Professional 4k, etc.), care ne permite să realizăm orice proiect conform cerințelor dumneavoastră și despre care puteți vedea mai multe informații în secțiunea Servicii.

Pentru a garanta o siguranţă maximă, am implementat toate instrumentele necesare pentru a face acest lucru: SSL, HTTPS, server dedicat şi sigur pentru date sensibile, etc.

Suntem încrezători că noul site va fi pe placul dumneavoastră şi va stăm la dispoziţie atât prin intermediul comentariilor la acest post, cât şi prin intermediul reţelelor noastre de socializare sau email la omulcucamera@info.ro