Omul cu Camera - Video Profesional Firme, Brasov
16510
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16510,page-child,parent-pageid-16345,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Gala Aici Pentru Tine 4K – Aro Palace Brasov

Filmul descrie cea de-a IV-a ediție a unuia dintre cele mai importante evenimente de caritate din Brașov, Gala „Aici pentru Tine”. Evenimentul a fost organizat de Asociația ”Aici pentru Tine”, fondată de soții Ándras și Adina Gál împreună cu Agenția de publicitate ”AdTeam” Brașov. Evenimentul a avut loc la Hotel Aro Palace Brasov *****.

Gala de caritate „Aici pentru Tine” a avut în acest an un mesaj de implicare a comunității brașovene în finanțarea unui program de educație, construcția primului Centru Comunitar Modern din România. Andreea Marin a venit la Brașov pentru a patra oară consecutiv ca prezentator al galei dar și ca promotor al conceptului „Construim la Brasov primul Centru Comunitar Modern din Romania”. De asemenea persoane celebre din scena muzicală și sportivă au pus umărul la organizarea galei.

Cântăreți precum Eduard Ungureanu, Nicola, Liviu Teodorescu ( care a venit la Brașov a doua oara ca ambasador al copiiilor defavorizați și a cauzei) sau Mircea Eremia au încântat publicul și anul acesta prin momentele lor muzicale, oameni de televiziune precum Adela Diaconu BV01ADE, și sportivi precum Helmuth Duckadam, Echipele Steaua, Dinamo, Doina Melinte, Camelia Potec, Elisabeta Lipă sau Mihai Leu s-au alăturat proiectului și au donat cu multă generozitate piese din echipamentele lor personale/ marcă proprie cu valoare sentimentală. Toate acestea, pe lângă multe alte surprize (cum ar fi momentul de magie pură al magicianului Robert pe care copiii l-au adorat, momente impresionante și emoționante organizate de copiii defavorizați pe scenă împreuna cu copiii din medii normale) arată că cele doua lumi ale bogaților și săracilor se pot uni și deveni una singura prin iubire, acceptare și încredere unii în alții.