Servicii - Omul cu Camera - Video Profesional Corporate & Particulari
15297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15297,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Servicii

SOLUȚII AUDIOVIZUALE CARE FAC DIFERENȚA

Omul Cu Camera este o companie de producţie şi post-producţie specializată în realizarea şi procesarea materialelor video şi audio de înaltă calitate. Oferim o gamă largă de formate video pentru companii, al căror obiectiv este satisfacerea nevoilor clienților noștri, în ceea ce privește eficiența atunci când comunică valori, caracteristici și atribute ale mărcii. Cu o experiență de 10 ani, realizăm totul cu aceeași pasiune pentru imagine și sunet, pentru că dorim ca fiecare proiect să fie deosebit. Dispunem de echipament tehnologic modern și indiferent de nevoile pe care le aveți, vom fi cu siguranță capabili să vă oferim o soluție care să vă ajute să profitați de întregul potențial al ideii.
Totul cu un simţ artistic desăvârşit! De ce? Pentru că încrederea dumneavoastră se câştigă!

SOLUȚII VIDEO CORPORATE

Unul dintre ingredientele de succes al unei afeceri, indiferent că este vorba despre o companie mare sau mică, este imaginea pe care o proiectează atât clienților, cât și colaboratorilor sau altor companii sau persoane care intră în contact cu aceasta. Echipa noastră vă va ajută să creați videoclipuri originale, de înalta calitate, care vor transmite esența brand-ului dumneavoastră.

 • Fie că este vorba de un video corporativ, un eveniment important, un spot publicitar, un film, un video de promovare, un demo sau un video muzical, vă stăm la dispoziție pentru a crea împreună un proiect original de succes.

 • Oferim cele mai recente tehnici de înregistrare și echipament de ultimă generație.

 • Flexibilitatea și creativitatea echipei noastre în execuția oricărui tip de proiect, vor avea ca și rezultat un video excepțional care vă va ajuta să inspirați credibilitate și încredere atât clienților actuali cât și potențialilor clienți.

SOLUȚII VIDEO PARTICULARI

Dacă doriți să imortalizați cele mai speciale momente, într-un mod unic și original, vă aflați în locul potrivit. Împărtăşiţi-ne ideile şi visele dumneavoastră şi noi ne ocupăm de restul. Pentru noi, fiecare film are în spate o poveste specială, iar echipa noastră va fi alături de dumneavoastră pentru a vă oferi cele mai atractive idei, filmate cu o calitate excepțională. Vă invităm să creăm împreună o poveste de neuitat, în imagini!

 • Filmăm orice eveniment important din viața dumneavoastră, fie un banchet, o nuntă, un botez, o zi de naștere, un Crăciun sau un Revelion special, toate într-un mod artistic și de înaltă calitate.

   

 • Dispunem de echipament de ultimă generație, iar cameramanii noștri au o vastă experiență, astfel fiecare video va transmite ideile dumneavoastră într-un mod cinematografic.

   

 • Suntem flexibili și ne adaptăm cerințelor și bugetului dumneavoastră pentru a vă oferi întotdeauna soluții optime pentru orice tip de proiect.

   

ECHIPAMENT

Suntem conștienți că pasiunea, dăruirea, atenția la detalii și experiență sunt ingredientele de succes pentru a crea proiecte din ce în ce mai surprinzătoare, care generează întotdeuna un impact plăcut, însă pentru a pune în practică toate ideile cu perfecțiunea cu care suntem obișnuiți și pentru a obține rezultate excepționale, Omul cu Camera dispune de echipament tehnologic modern, cu funcționalități avansate, care ne permite să ne adaptăm întotdeauna cerințelor dumneavoastră.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Transformă imaginea companiei tale într-o valoare. Povestește-ne despre ideile tale și noi le vom comunica în imagini