Tehnologie de ultimă generație - Omul Cu Camera
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Tehnologie de ultimă generație

Tehnologie de ultimă generație

Intotdeauna pasionati de echipamentele de ultima generatie, care ne permit sa dezvoltam orice proiect cu máxima precizie, suntem incantati sa va anuntam ca putem crea proiecte complexe care sa satisfaca pe deplin cerintele dumneavoastra. Acest lucru este posibil datorita incorporarii noilor echipamente: Blackmagic Ursa Mini Pro 4,6K, DJI Mavic, DJI Phantom 4 Professional 4k, Canon EOS R, Canon 5D Mark III.

Am dori sa va oferim in acest post mai multe detalii despre Blackmagic Ursa Mini Pro 4,6K:

Blackmagic Ursa Pro 4,6K oferă soluții complete și independente de distribuție cu rezoluție mare în format 4,6K. Include un senzor Super 35 combinat cu un echipament profesional de nivel global și de stabilire a preciziei EF, filmare in format Apple ProRes 422 (HQ) ™ CinemaDNG RAW comprimat fara pierdere vizuala si 15 opriri de interval dinamic, de o iesire cu tehnologia 6G-SDI. Ecranul tactil integrat permite monitorizarea la rezoluție ridicată, modificare de meniuri și introducere metadate. Include inchidere parasolare, sursa de alimentare, curea de transport, software de monitorizare a forței de muncă cu UltraScope și versiunea completă de DaVinci Resolve pentru Mac OS X și Windows.

Urmariti-ne de aproape pentru a descoperi noile proiecte realízate cu ajutorul acestor instrumente de exceptie.